header

السلام عليك يا ابا عبدالله

home
list
archive
درباره وبلاگ
السلام علیک یا ابا عبدالله... این وبلاگ در سال 1390 توسط اینجانب راه اندازی شد. و مطالبی که در این وبلاگ قرار داده شده با بررسی و دقت کافی از لحاظ صحت و سقم صورت گرفته. به امید اینکه برای عموم موثر مفید باشد. التماس دعا...
آمار وبلاگ

تعداد بازدیدها :

49651

تعداد نوشته ها :

181

تعداد نظرات :

3

کد هدایت به بالا

6تکنیک برای خارج کردن هر چیزی از پس زمینه

قسمت اول
این سری از آموزش ها برای مبتدی ها در فتوشاپ است. من این ویژگی ها را به طور کامل توضیح می دهم تا برای مبتدی ها کار سختی نباشد. امروز من به شما 6 تکنیک نشان می دهم که می توانید با آن اشخاص/اشیاء را از پس زمینه هایشان بیرون بکشید. از حالا دیگر بیرون کشیدن چیز ها برای شما سخت نیست
!
بیرون کشیدن چیزها یکی ار بدترین دشمن ها برای کسانی است که به تازگی کار با فتوشاپ را شروع کرده اند. در حالی که بیرون کشیدن فیگورهای هندسی کار ساده ای است، بیرون کشیدن چیز هایی مانند درخت و یا مو های بلوند یک مدل کار بسیار سختی است. یک راه فوق العاده برای رسیدن به این موضوع وجود ندارد اما چندین تکنیک برای بیرون کشیدن موضوعات طبیعی که باید استخراج شوند وجود دارد. در اینجا 7 تکنیک بیرون کشیدن را به شما نشان می دهیم که می توان با آن تقریباً هر چیزی را مجزا کرده و خارج کنیم.

چطور می توانیم:
- اشیاء با فرم ساده را بیرون بکشیم
- یک شخص را بیرون بکشیم
- اشیاء تیره را از پس زمینه سفید بیرون بکشیم
- ابرها و شعله ها را بیرون بکشیم
- با استفاده از Channels مو را بیرن بکشیم
- حیوانات پشمالو را بیرون بکشیم
- پلاگین های پر قدرت بیرون کشیدن چیز ها
قبل از شروع: در تمرین های زیر باید ابتدا لایه پس زمینه را از حالت قفل خارج کنید و یک تصویر جدید در فتوشاپ باز کنید. برای خارج کردن لایه پس زمینه از حالت قفل در پنجره layers بر روی آن دوبار کلیک می کنیم (عموماً در پایین سمت راست قرار گرفته است) و OK را در پنجره ای که ظاهر شده است می زنیم.

برای کاربران alt=options. ctrl=cmd :mac


تمرین 1: چطور اشیاء با فرم ساده را بیرون بکشیم

اشیاء با فرم ساده به سادگی بیرون کشیده می شوند. مانند این سر پیچ که می خواهیم آن را از پس زمینه خارج کنیم


تصویر پیچ را در فتوشاپ باز کنید. ابزار Elliptical Marquee را از نوار ابزار در سمت چپ بردارید. تا زمانی که فرم شئ برای خارج کردن دایره است، از انتخاب دایره ای برای بیرون کشیدن آن استفاده می کنیم. اما قبل از شروع با ابزار انتخاب، باید مرکز پیچ را هایلایت کنیم. جدول فتوشاپ می تواند در اینجا کمک کننده باشد. به view>Show>Grid بروید.

راحت تر است که مرکز سر پیچر را پیدا کنیم، ابزار elliptical marquee را برداشته، alt و shift را نگه داشته و بر روی مرکز پیچ کلیک چپ می کنیم و می کشیم تا زمانی که تمام شئ انتخاب شود.
چرا shift را می زنیم؟ کلید shift اغلب در فتوشاپ برای باقی نگه داشتن اندازه نسبت ها به کار می رود. اگر می خواهید که اندازه اشیاء را بدون تغییر تناسبات آن ها تغییر دهید، باید کلید shift را در زمان تغییر اندازه آن ها نگه دارید. در این مورد اگر شما یک دایره می خواهید باید shift را بزنید، در حالی که زمانی که به یک بیضی نیاز دارید نباید shift را بزنید.
چرا alt را می زنیم؟ با این کار اولین کلیک با مرکز دایره منطبق می شود. در حالی که اگر این کار را نکنید و "Alt" را نگه ندارید، اولین کلیک با محیط دایره منطبق می شود.

زمانی که پیچ انتخاب شد، با رفتن به Select>Inverse (یا زدن shift+ctrl+I) انتخاب را معکوس کرده و delete را بزنید. پس زمینه پاک می شود.
نکته: در موردی که شما پس زمینه را هنوز شفاف نمی بینید، اما هنوز یک پس زمینه سفید دارید، به این معنا است که لایه پس زمینه را از حالت قفل خارج نکرده اید. زمانی که یک تصویر را در فتوشاپ باز می کنیداین تصویر به طور پیش فرض قفل شده است. برای خارج کردن آن از حالت قفل شده بر روی لایه تصویر دوبار کلیک می کنیم (در پنجره لایه - پایین سمت راست) و در پنجره ای که ظاهر می شود OK را می زنیم.
نکته 2: اگر می خواهید که یک تصویر را با پس زمینه شفاف ذخیره کنید، باید فرمت .png را انتخاب کنید.

حالا پیچ شما از پس زمینه خارج شده است، می توانید از آن برای ترکیب بندی هایتان استفاده کنید مانند اینکه من در این آموزش متنی انجام داده ام:

ا
اما برای بیرون آوردن یک فرم نا منظم ساده چه باید کرد؟ در این مورد باید از ابزار
Pen استفاده کنید. ابزار Pen به شما این اجازه را می دهد که هر نوع فرمی را با هر انتخابی ایجاد کنید. این ابزار را از نوار ابزار انتخاب کرده و آن را به "paths mode" تنظیم کنید. ما از ابزار pen برای خارج کردن یک سیب استفاده می کنیم.
آیا می دانید که ابزار pen چطور کار می کند؟ اگر نمی دانید بهتر است که اول نگاهی به این آموزش بیاندازید.

با استفاده از ابزار pen محیط سیب را دورگیری کنید


زمانی که تمام شد ctrl+enter را بزنید تا به ابزار selection دست یابید، shift+ctrl+I را بزنید تا بخش انتخابی معکوس شده و در پایان delete را بزنید.

(0) نظر

ژیروسکوپ در تلفن همراه

ژیروسکوپ در تلفن همراه

برای نخستین باری که نام ژیروسکوپ را در دنیای تلفن های هوشمند شنیدیم زمانی بود که استیو جابز در ماه ژوئن ۲۰۱۰ از آیفون ۴ پرداری برداری می کرد. استیو جابز یکی از نقاط برتری نسل جدید آیفون رو بهرگیری از ژیروسکوپ دانست. به نظر شما ژیروسکوپ در تلفن های همراه به چه صورت کار می کند.

به گزارش سرویس وبلاگستان سیتنا، مهدی در وبلاگ رنگین کمان افزوده است: Gps و قطب نما و شتاب سنج که در تلفن های هوشمند امروزی گرد آوری شده اند می توانند مکان تلفن های همراه را در هر نقطه ای از زمین نشان دهند و جهت گیری را نسبت به قطب شمال نشان می دهند و حرکت به سمت بالا یا پایین و جلو یا عقب را نیز حس می کنند اما اینها نمی توانست بلند ذهن خلاق برنامه نویس ها رو ارضا کنه و همیشه جای سنسوری به نام ژیروسکوپ در این بین خالی بود.

نیک بلک یکی از بزرگترین برنامه نویس های برنامه های مکان یابی می گوید: شتاب سنج تعیین می کند که تلفن همراه در کدام جهت در سه بعد حرکت کرده اما نمی تواند تشخصی دهد که تلفن همراه حول محور خود در کدام جهت چرخیده است

وی می افزاید: قطب نما تشخیص میدهد که وسیله به کدام جهت اشاره دارد اما تنها در جهت افقی - بدین معنی است که نمی تواند اعلام کند که وسیله به سمت بالا اشاره دارد یا پایین

اگر تلفن های هوشمند را مانند هواپیما در نظر بگیریم، گرچه تلفن های مجهز به قطب نما قادر به تشخیص تغییر مسیر (انحراف از مسیر) هستند اما تنها یک ژیروسکوپ می تواند تکان ها و ارتفاع را تشخیص دهد.

کسانی که با آیفون ۴ مشغول بازی می شوند تفاوت آن را با نسل قبلی آیفون کاملا احساس می کنند. به عنوان مثال طرفدار های برنامه های شبیه سازی پرواز، از همان فناوری ژیروسکوپ که خلبان های واقعی استفاده می کنند برای در مسیر نگه داشتن هواپیماهایشان در آیفون ۴ استفاده می کنند.

اولین ژیروسکوپ در قرن ۱۹ توسط بانبرگر پر آلمان ساخته شد و در حال حاضر ژیروسکوپ بعنوان بخشی یکپارچه با سیستم های کنترل و هدایت هواپیما بکار می روند. از این به بعد برنامه نویسان باید خود را آماده ساختن برنامه و بازی هایی کنند که این سنسور را ساپورت کنند.

(0) نظر

CPU GPU چیست؟

CPU GPU  چیست؟

در رایانه های ابتدایی ، یکپردازنده به نام CPU مسئولیت انجام کلیه محاسبات وپردازشهای اجرایی را انجام می داد .  پس از مدتی کارشناسان یک پردازندهدیگر به نام GPU را طراحی نمودند تا وظیفه انجامپردازشهای گرافیکی را به آن بسپارند و CPU  برایانجام سایر دستورات آزاد شود . بدین ترتیب ، کارتهای گرافیکی (که GPU یا پردازنده گرافیکی بر روی آن نصب است ) ، با دارا بودنمقداری حافظه ، عملیات گرافیکی یک سیستم رایانه ای را انجام می دهند . اینکه قدرت گرافیکی سیستم شما در چه حدی است ، به کارتگرافیکی این سیستم مرتبط است . حال این سوال پیش می آید که راندمان کلی یک سیستمبه چه عاملی بیشتر مرتبط است و اینکه برای تهیه یک سیستم قوی ، برای کدام قطعهباید پول را خرج نمود ؟

از آنجایی که سرعت پردازنده هایکنونی به اندازه کافی بالاست ، و افزایش فرکانس (چیزی کهمعمولا در نسخه های جدید تر پردازنده های اینتل مشاهده می شود) ، کمک چشمگیری بهافزایش راندمان کلی سیستم نمی کند ، انجام هزینه برای خرید پردازنده های بالاترخیلی منطقی به نظر نمی رسد . از طرفی دیگر ، اگر شما یک کاربر گرافیکی ، بازی ،انیمیشن و نرم افزارهای سه بعدی می باشید ، برای شما کارت گرافیکی بسیار مهم تراز پردازنده می باشد .

ولی جدیدا بحث جالبتری مطرح شده است : GPU ها که به منظور انجام محاسبات گرافیکی و کمک به CPU طراحی شده بودند ، اکنون توانایی کار بر روی همه انواععملیات محاسباتی را دارند و نکته جالبتر اینکه به دلیل معماری مناسب GPU ، و عدم نیاز به کاشه های بزرگ (حافظه هایی که در پردازنده تعبیهمی شوند ) ، GPUها بسیار سریعتر از CPU ها پردازش می نمایند ! این امر هم در مورد پردازشهای گرافیکیو هم در مورد کلیه نرم افزارهای روزمره و نیز حرفه ای صادق است.

ضعیفترین GPU ، سرعت نسبت به بهترین حالت CPU ، حدودا شش بار بیشتر است ! این توانایی پردازش در همه کارتهایگرافیکی وجود دارد . تنها نکته ، چگونگی کمپایل نرم افزارها است . در واقع برنامه نویس باید بتواند کدها را به زبان GPU بنویسد . ولیNvidiaبا معرفی CUDA ، به هر برنامه نویسی که توانایی نوشتن کد به زبانهای معمول C/C++ را دارد ، امکان کار با GPU واستفاده از قدرت بالای آن را می دهد .

جدیدا ، به منظور استفاده بهتر از Nvidia ، CUDA تراشه های گرافیکی سری Geforce GTX 200 را نیز به بازار عرضه نموده است . این تراشه ها همچنان از DirectX 10 پشتیبانی می نمایند ولی دارای معماری جدیدی نسبت به سریهای 8و 9 می باشند . مزیت اصلی این GPU همانطور که ذکر شد ، امکان اجراینرم افزارهای رایج است (GeneralPurpose Graphic Processing Unit یا GPGPU ) . البته این کار در چند کار تحقیقاتی (و با عرضه سیستم Tesla) با کارتهای گرافیکی قبلی نیز انجام شد ولی برای چند نرمافزار خاص ، نه برای همه نرم افزارهای رایج .

تراشه های Nvidia Geforce GTX 200 در دو نسخه متفاوت به بازار عرضه شده اند و همانطور که گفتهشده ، دارای معماری متفاوتی نسبت به سریهای 8 و 9 می باشند و به نظر می رسددارای راندمان بسیار بالایی می باشند .

در نهایت باید به این نکته توجه کرد که صنعت رایانه ، به سمت پردازشهای موازی پیش می رود . عملی که در حال حاضر پردازنده های گرافیکی (GPU) ها بسیار بهتر از CPU ها انجام می دهند و Nvidia با دانش کافی از معماری GPU های تولیدی خود ، در این راه گام برداشته است . Intel و AMD نیز اعلام داشته اند که در این راه بیکار ننشسته اند و در حال ارائه تکنولوژی های جدیدی در این زمینه می باشند . و قطب دیگر ، Microsoft ، نیز اعلام داشته است در حال ارائه سیستم عامل و کمپایلری است که تمامی این پردازنده ها را پشتیبانی نماید . حال کدام یک از این غولهای رایانه در آینده موفقند ( البته در حال حاضر ، کمپانی موفق Nvidia بوده است که گفته های خود را عملی نیز نموده است ) مشخص نیست ، ولی چیزی که مشخص است ، قدرت GPU و برتری آن به CPU است . تراشه ای که برای کمک آمده بود ، در حال خارج کردن استاد خود از رده است !

(0) نظر

تفاوت GPS با GPRS

تفاوت  GPS با GPRS

شباهت زیادی که بین این دو کلمه اختصاری وجود دارد باعث شده عده ی زیادی تفاوت میان این دو سیستم را تشخیص ندهند.

GPS)جی پی اس) مخفف Global Positioning Systems به معنای سیستم موقعیت یاب جهانی ست در حالی که GPRS) جی پی آر اس) مخفف General Packet Radio Service به معنای خدمات رادیویی بسته های اطلاعاتی ست.

 می بینید، دو عبارت حتی در یک کلمه هم شبیه هم نیستند!

در دو مقاله "دیگر بهانه ای برای گم شدن و گم کردن نیست" و "GPS در دسترس عموم" به طور مفصل در مورد GPS صحبت کردیم. سال قبل هم در مطلبی با عنوان "GPRS چیست؟" این سیستم را شرح دادیم.

GPS چیست ؟

GPS از یک شبکه 24 ماهواره ای در مدار زمین که توسط وزارت دفاع دولت آمریکا پشتیبانی می شود تشکیل شده است.

هـدف اصـلی و اولـیـه از طـراحـی GPS ، اهـداف نـظامـی بـوده امـا از ســال 1980 به بـعــد بـرای اسـتـفاده های غــیر نـــــظامی نیز در دسترس قرار گرفت.

GPS در تمام شرایط بصورت 24 ساعت در شبانه روز و در تمام دنیا قابل استفاده می باشد . و هیچ گونه بهائی بابت این خدمات اخذ نمی شود.

GPRS چیست ؟

با بکارگیری زیر ساخت شبکه GSM امکان خدماتی نظیر مرور اینترنت، ایمیل، ارتباطات تصویری، پیام های چند رسانه ای و خدمات مبتنی بر مبدا را فراهم می کند. این سرویس به شبکه ها این امکان را می دهد که خدمات اینترنتی پر ظرفیت را به صورت دایمی و بدون وقفه به مشترکان ارایه دهد.

استاندارد سازی GPRS ابتدا در سال 1994 توسط ETST انجام شد و پس از سال 1997 مجموعه مشخصات آن توسط SMG مورد تایید قرار گرفت و سرانجام در سال 1999 تکمیل گردید.

GPRS یا نسل 5/2 تلفن های همراه ، یک سرویس رادیویی بی سیم ، جهت ارسال دیتا است که نوعی یک مرحله میانی بین GSM (نسل دوم) و UMTS (نسل سوم) شبکه های مخابرات سیار است که امکان ارسال دیتا را با سرعت 2/171 کیلیو بیت بر ثانیه، امکان پذیر می سازد.

سیستم GPRS ، پهنای باند وسیع تر و امکانات رادیویی بیشتری در اختیار مشترکین قرار می دهد تا ارسال دیتا با سرعت بیشتری انجام شود ، که این مقدار 3 برابر حداکثر سرعتی است که کاربران می توانند از شبکه های تلفن ثابت،اطلاعات دریافت کنند و تقریبا بیش از 10 برابر سرعت ارسال دیتا در شبکه فعلی GSM است.

(0) نظر

لایسنس در نرم افزار

لایسنس در نرم افزار چیست؟

شرکت های تولید نرم افزار جهت فروش نرم افزارها و کنترل فروش خود از یک کد چند رقمی با بنام هایی همانند: سریال نرم افزار، شناسه فعال سازی، لایسنس، کد فعال سازی و... استفاده می نماید به این کدهای چند رقمی مجوز نرم افزار گفته می شود.

نکته) برخی از شرکت های تولید نرم افزار به همراه لوح فشرده نرم افزار یک ابزار سخت افزاری بنام قفل سخت افزاری هم ارائه می دهند که این ابزار هم یک مجوز فعال سازی به حساب می آید.

کاربران برای استفاده قانونی از نرم افزارها این مجوزها یا به عبارتی لایسنس ها را پس از پرداخت وجه به شرکت سازنده نرم افزار  دریافت می نمایند. یک لایسنس دقیقا همانند یک کد شارژ تلفن های اعتباری می باشد و نباید در دسترس دیگران قرار گیرد.

انواع لایسنس ها از لحاظ اعتبار

لایسنس ها دارای انواع متعددی می باشند که عبارتند از:

  • لایسنسزمان دار
  • لایسنسمادام العمر

لایسنس زمان دار:

این لایسنس ها بیشتر برای آنتی ویروس ها به کار می روند. مشتری پس از خرید این لایسنس ها برای مدت معینی برای مثال 365 روز می تواند از نرم افزار استفاده نماید و پس از آن باید دوباره یک سریال جدید را خریداری نماید.

لایسنس مادام العمر:

این لایسنس ها پس از ثبت نام در نرم افزار (رحیستر) برای همیشه یک نسخه از نرم افزار را فعال می نمایند. و تا نسخه بعدی نیازی به هیچگونه هزینه دیگری ندارند.

لازم به ذکر است، لایسنس های کرک شده و یا به عبارتی پچ شده به هیچ وجه داری اعتبار نمی باشند. به عبارتی ممکن است درست جواب دهند ولی اکثر تولید کنندگان نرم افزاری ترفندهایی را برای درست جواب ندادن این سریال در نرم افزارهای خود می گنجانند. برای مثال برخی از شرکت های تولید آنتی ویروس در صورت نصب سریال غیر مجاز پس از فعال سازی به هنگام به روز رسانی پایگاه داده آن، شما را به مدت نامعین سرگرم دانلود می نمایند ولی در اصل شما یک پایگاه داده منسوخ شده را دانلود می نمایید.

 

(0) نظر

ترفند کامپیوتر شماره (7)

نصب و راه‌اندازی مودم یو اس بی

اکثر مودم‌های 3G احتیاج به نصب درایور ندارند و به صورت خودکار توسط کامپیوتر شناخته و نصب می‌شوند، این مودم نیز از این قانون مستثنی نیست و احتیاجی به نصب درایور ندارد. البته برای استفاده از این محصول باید نرم‌افزار مخصوص آن را نصب کنید. برای انجام این کار باید مودم را به پورت USB متصل کنید که به محض اتصال، پنجره نصب نرم‌افزار باز می‌شود. با کلیک بر روی گزینه Run StartModem.exe نصب آغاز می‌شود. بعد از طی کردن مراحل نصب برنامه، پنجره اصلی برنامه در جلوی شما ظاهر خواهد شد. در صفحه اصلی و در قسمت وسط عبارت Connect نوشته شده که با کلیک روی آن مودم شروع به اتصال می‌کند. در قسمت پایین و سمت چپ می‌توانید یک علامت آنتن را مشاهده کنید که وظیفه نمایش قدرت سیگنال آنتن سیم‌کارت را بر عهده دارد. در کنار علامت آنتن شبکه مورد استفاده شما (3G/2G) و در کنار آن نام اپراتور سرویس دهنده نمایش داده می‌شود. در قسمت پایین این صفحه و سمت راست وضعیت اتصال به اینترنت نمایش داده می‌شود. در قسمت بالای نمایش وضعیت اتصال اینترنت می‌توانید میزان سرعت دانلود و آپلود را مشاهده می‌کنید که با کلیک بر روی آن مشخصات دقیق‌تری از جمله مدت زمان اتصال و سرعت دانلود و آپلود را مشاهده خواهید کرد. در قسمت بالایی صفحه، نوار ابزاری قرار دارد که از سمت چپ به بررسی آن‌ها می‌پردازیم.

گزینه اول از سمت چپ، صفحه اصلی را باز می‌کند که در بالا به توضیح آن پرداختیم. گزینه دوم پیام کوتاه (SMS) می‌باشد، با کلیک روی این گزینه می‌توانید در سمت چپ گزینه Local و SIM Card را مشاهده کنید. با کلیک روی گزینه SIMCard می‌توانید پیام‌های ذخیره شده بر روی سیم کارت خود را مشاهده کرده و با کلیک روی گزینه Local قادر خواهید بود پیام‌های ارسال شده، حذف شده و پیام‌های ذخیره شده توسط نرم‌افزار را مشاهده کنید.

گزینه بعدی دفترچه تلفن می‌باشد (عکس سمت چپ) که به شما امکان دسترسی به لیست مخاطبان و شماره‌های ذخیره شده روی دستگاه یا سیم‌کارت را می‌دهد. در این قسمت هم دو عبارت Local و SIM Card وجود دارد که با کلیک روی گزینه Local قادر خواهید بود لیست مخاطبان و شماره‌های ذخیره شده توسط نرم‌افزار و با کلیک روی گزینه SIMCard می‌توانید لیست مخاطبان و شماره‌های ذخیره شده روی سیم کارت را مشاهده کنید. گزینه چهارم USSD می‌باشد (عکس سمت راست) که وظیفه فرستادن کدهای USSD را عهده‌دار می‌باشد. اگر با کدهای USSD آشنایی ندارید به صورت خلاصه می‌توان گفت، کدهای USSD یک روش برقراری ارتباط بین گوشی با شبکه و یا بالعکس است. کد USSD همیشه با علامت ستاره (*) آغاز شده و با علامت # پایان می‌یابد. برای مثال در اپراتور ایرانسل #1*141* یک کد USSD محسوب می‌شود که اگر در قسمت USSD نرم‌افزار این کد را وارد کنید، می‌توانید نتیجه درخواست، که همان باقیمانده شارژ است را در قسمت بالا مشاهده کنید.

گزینه پنجم (عکس سمت چپ) همانطور که از عکسش هم مشخص است برای برقراری تماس به کار می‌رود. با کلیک روی این گزینه برای شما یک صفحه همراه با یک پنل شماره‌گیری باز خواهد شد که توسط آن می‌توانید تاریخچه تماس‌های خود را ببینید. گزینه ششم (عکس سمت راست) که با عکس نمودار مشخص شده است مقدار مصرف اینترنت را که شامل میزان حجم دانلود و آپلود و مدت زمان اتصال است را در بازه‌های زمانی روزانه، ماهانه و سالیانه به شکل نمودار برای شما نمایش می‌دهد.

گزینه بعدی، قسمت تنظیمات است که با کلیک روی آن می‌توانید وارد صفحه تنظیمات دستگاه شوید و می‌توانید در سمت چپ صفحه، گزینه‌های مختلفی را مشاهده کنید. با کلیک روی گزینه اول یعنی گزینه General سه گزینه دیگر نمایان می‌شوند. با فعال کردن گزینه اول، هنگامی که به اینترنت متصل شوید پیغامی مبنی بر متصل شدن به شما می‌دهد. گزینه دوم نیز هنگام قطع اینترنت به شما پیغام خواهد داد و در نهایت با فعال کردن گزینه سوم در صورت قطع شدن ارتباط اینترنت، مودم به صورت خودکار دوباره به اینترنت متصل خواهد شد. در سمت چپ گزینه دوم که مختص تنظیمات پیام کوتاه است وجود دارد که با نام Text Message Setting نمایش داده شده است، با ورود به این صفحه تنظیمات پیام کوتاه را مشاهده می‌کنید. با فعال کردن گزینه اول در صورت دریافت پیام کوتاه مودم به شما اطلاع خواهد داد. در زیر آن شما می‌توانید آهنگ اخطار پیام کوتاه را به سلیقه خود تغییر دهید و آدرس آهنگی که مایل هستید هنگام دریافت پیام کوتاه نواخته شود را مشخص کنید. در قسمت New Message Save Mode شما می‌توانید محل ذخیره پیام‌های کوتاه را مشخص نمایید. درصورت انتخاب گزینه اول پیام‌ها در حافظه دستگاهی که مودم به آن متصل است و در صورت انتخاب گزینه دوم پیام‌ها روی سیم کارت ذخیره خواهند شد. در قسمت بعدی یعنی SMSC شما می‌توانید مشخصات مرکز فرستنده پیام را تعیین نمایید که البته به صورت پیش فرض این مشخصات تعریف شده است. گزینه سوم که با نام Profile Management مشخص شده است برای ساختن و یا تعریف کردن پروفایل می‌باشد. گزینه چهارم تنظیمات شبکه سیم کارت می‌باشد که Network نام دارد. با کلیک بر روی این گزینه می‌توانید شبکه اینترنتی مورد استفاده مودم را تعیین کنید. گزینه اول Auto می‌باشد که در صورت انتخاب این گزینه مودم به صورت خودکار بهترین شبکه موجود را انتخاب می‌کند. گزینه دوم UMTS/HSPA می‌باشد، با انتخاب این گزینه مودم تنها از اینترنت نسل سوم استفاده خواهد کرد، گزینه دوم GPRS/EDGE می‌باشد که مختص شبکه نسل دوم می‌باشد. گزینه بعدی در تنظیمات Statistics می‌باشد که میزان دانلود و آپلود شما را به همراه تاریخ و مدت زمان اتصال شما به اینترنت را در بازه‌های روزانه، هفتگی، ماهانه و سالانه نمایش می‌دهد. گزینه بعدی Diagnostics می‌باشد که وظیفه نمایش دادن مشخصات دستگاه، اپراتور و شبکه را بر عهده دارد. گزینه آخر نیز Language Selection می‌باشد، همان‌طور که از نام این گزینه پیداست می‌توانید زبان دستگاه را تعیین کنید.

آخرین گزینه از سمت چپ هم راهنمای محصول است که با کلیک روی آن می‌توانید راهنمای دستگاه را مطالعه کنید.

جمع‌بندی

دی-لینک DWM-156 یک مودم ‌3G با ظاهر ساده و کوچک ولی امکانات بسیار زیاد و خوب است. بنابراین اگر شما باید به اینترنت در هر جایی دسترسی داشته باشید، فقط کافیست این مودم را همراه با یک سیم کارت تهیه نمایید تا هرجایی که تحت پوشش اپراتور سیم کارت مورد استفاده شما باشد به اینترنت با سرعتی خوب دسترسی داشته باشید. محصولاتی مانند مودم‌های ‌3G نمی‌توانند قابلیت‌های متنوع و بسیار زیادی داشته باشند و تقریباً تمامی محصولات این گروه دارای قابلیت‌های یکسانی هستند ولی امکان برقراری تماس و دریافت و ارسال پیام کوتاه، توانایی دانلود تا سرعت 7.2 مگابیت بر ثانیه و آپلود تا سرعت 5.76 مگابیت بر ثانیه باعث شده تا این مودم در هم گروهی‌های خود یک سر و گردن بالاتر باشد.

 

(0) نظر

ترفند کامپیوتر شماره (6)

چگونگی نصب ماوس بی سیم به لب تاب:

دقت کردید از وقتی لپ تاپ ها آمده اند چقدر زندگی راحت تر شده ، حداقل از این همه سیم کشی که کامپیوترهای خانگی دارد راحت شدیم فقط یک سیم شارژر دارد که به آن وصل می شود. در حال حاضر هم نسل جدید ماوس ها و کیبورد هایی وارد بازار شده که بدون سیم (Wireless) هستند و به راحتی هم قابل استفاده و قابل حمل و نقل هستند و برد بیشتری هم دارند.

اگر شما همیشه مسافرت می روید و مجبورید که همه جا از لپ تاپتان استفاده کنید، ماوس بی سیم (Wireless) بهترین وسیله ی جانبی است. من در این مقاله به شما می گویم که چطوری ماوس بی سیم را به لپ تاپتان وصل کنید.

تکنولوژی روز به روز پیشرفت می کند، و وسایل جانبی کامپیوتر را طوری می سازند که بدون سیم کار کنند. بهترین وسیله برای کسانی که همیشه مسافرت می کنند و از لپ تاپ استفاده می کنند ماوس بی سیم است. البته از این ماوس برای کامپیوترهای رومیزی هم استفاده می شود که به شما کمک می کند که همیشه میزتان بدون سیم و مرتب باشد. ماوس بی سیم هم مثل بقیه وسایل بدون سیم کار می کند، سیگنال های فرکانس رادیویی را به یک دستگاه فرستنده و گیرنده می فرستد و می گیرد


بخش هایی از یک ماوس بی سیم (Wireless)
وصل کردن یک ماوس بی سیم به لپ تاپ در نگاه اول ممکن است خیلی پیچیده به نظر برسد، اما خیلی آسان است. بخش هایی مثل فرستنده و گیرنده دارد. دستگاه فرستنده در داخل ماوس قرار دارد و قابل مشاهده نیست. دستگاه گیرنده در شکل های مختلفی وجود دارد بعضی ها خیلی کوچک هستند و مثل قلم اند. در اکثر بسته های ماوس بی سیم یک CD وجود دارد که برنامه هایی دارد که به سیستم عامل کمک می کند تا ماوس را بشناسد.


چگونگی اتصال یک ماوس بی سیم (Wireless) به لپ تاپ
بسته را باز کنید و باتری ها را درون ماوس قرار دهید. مراقب باشید که باتری ها حتما سر جایشان قرار بگیرند. حالا، شما باید دستگاه فرستنده و گیرنده را از بسته پیدا کنید که معمولا شبیه یک قلم یا حتی USB در مدل های ماوس جدید است. دستگاه فرستنده و گیرنده را در یک port خالی USB قرار دهید، بعد دکمه ی "ON" که روی آن قرار دارد را پیدا کنید. دکمه ی "ON" روی ماوس بسیار کوچک است و باید مطمئن بشویم که حتما روشن است. شما باید هر دو دستگاه ماوس و فرستنده و گیرنده را فعال کنید. دکمه ی "ON" هر دو وسیله را فشار دهید و سیستمتان را restart کنید




اگر بسته یک CD داشت، CD را در دستگاه قرار دهید و برنامه هایش را روی کامپیوتر نصب کنید. برنامه ها بین ماوس، دستگاه فرستنده و گیرنده و سیستم عامل ارتباط برقرار می کند. بعد از این که CD را در دستگاه گذاشتید شما را راهنمایی می کند که برنامه را چگونه Install کنید. بعد از اینکه برنامه ها Install شد سیستم را restart کنید. ماوس وقتی کار می کند دستگاه فرستنده و گیرنده را به طور خودکار پیدا می کند. نباید فاصله ی بین دستگاه و ماوس بیشتر از 9 قدم باشد. این فاصله ی نرمال یک ماوس بی سیم است. اما نسل جدید ماوس های بی سیم با تکنولوژی 2.4 گیگا هرتز وارد بازار شده که فاصله اش 30 قدم پا است.

اگر شما دوست دارید که از سیم های اضافی متصل به کامپیوتر راحت شوید، یک بسته ی ترکیبی ماوس و کیبورد را خریداری کنید. اگر نگران کمبود port های USB برای اتصال وسایل جانبی هستید می توانید از یک USB external استفاده کنید. این ماوس ها برای حمل و نقل راحت تر هستند و کوچک تر از نوع معمولی می باشد.
(0) نظر

ترفند کامپیوتر شماره (5)

چگونگی نصب یک مادر بورد در کیس:

راستش اولین باری که می خواستم یک سیستم را مونتاژ کنم چیزی در مورد اسمبل قطعات کامپیوتری نمی دونستم، اصلا قطعات را لمس هم نکرده بودم. رفتم داخل یک شرکتی برای کارآموزی و روز اول قطعات و کیس را گذاشتن جلوی من و یک توضیح مختصری دادن گفتن شروع کن. اولش ترسیدم که قطعات را اشتباه جا بزنم ولی بعدش همه را سر جاشون گذاشتم و خدا را شکر اتفاقی هم نیفتاد. حالا برای شما توضیح می دهم که چطوری این کار را انجام دهید و ببینید که چقدر راحت انجام می شود.

بهترین بخش درباره ی سخت افزار کامپیوتر این است که آن ها سر جای خودشون نصب شده باشند، آنها جاهای مشخصی دارند که نصب بشوند؛ مگر اینکه شما بخواهید آزمایش کنید که جاهایشان را تغییر دهید. من در این مقاله، سعی می کنم به شما بگویم که چگونه مهم ترین قطعه ی سخت افزاری یعنی مادربورد را نصب کنید و به شما توصیه می کنم که هر قطعه را حتما سر جای خودش نصب کنید.
حالا می بینیم که چه چیزهایی لازم داریم. روشن است که ما برای شروع یک مادربورد نیاز داریم. نیازهای بعدی ما یک جعبه (کیس) و یک پردازنده ی مرکزی (CPU) است.
برای این که شما خودتان بتوانید کامپیوترتان را مونتاژ کنید، باید یک مجموعه ی کامل از پیچ گوشتی هایی را که لازم دارید داشته باشید. برای اینکه از مادربوردتان قبل از شروع نصب مراقبت کنید 2 مورد مهم را باید رعایت کنید که عبارتند از:

·         باید چک کنید که آیا CPU شما با مادربوردتان سازگار است.

·         باید چک کنید که آیا اندازه ی کیس تان برای مادربورد مناسب است.

یکبار دیگر مواردی را که در بالا نامبرده شد را بررسی کنید، حالا شما آماده هستید که مونتاژ را شروع کنید.

پنل محافظ اصلی ورودی/خروجی
اجازه دهید که با پَنِل محافظ اصلی ورودی/خروجی شروع کنم. اول، ما نیاز داریم که پَنِل اصلی محافظ ورودی/خروجی را که فقط در جعبه ی مادربورد وجود دارد را بررسی کنیم، باید ببینیم که آیا سوکت های پورت ورودی/خروجی با مادربورد سازگار است یا نه.
مادربوردهایی که توی بازار مشتری بیشتری دارند، معمولا مثل یک بازی کامپیوتری کامل یا پورت های صدای کامل ویژگی های جدیدی دارند. پس، احتمال دارد که پَنِل محافظ ورودی/خروجی که توی جعبه ی مادربوردتان است با سوکت های پورت ورودی/خروجی یکی نباشد. فقط پَنِل محافظ ورودی/خروجی که در جعبه ی مادربوردتان است می تواند مادربورد را در کیس ثابت نگه دارد. مطمئن باشید وقتی که مادربورد و پَنِل محافظ ورودی/خروجی در جعبه ی مادربورد قرار دارند هیچ فشاری به آن ها وارد نمی شود. فقط در صورتی فشار به آن ها وارد می شود که یا در بیرون از جعبه باشند و یا به طور صحیح در جعبه قرار نگرفته باشند

پردازنده (CPU)
مرحله ی بعدی که بسیار مهم هم هست نصب پردازنده (CPU) روی مادربورد است. این کار بسیار ساده ای است، در موقع نصب پردازنده دقت بیش تری داشته باشید چون پردازنده یک شیء خیلی حساس است. سوکت پردازنده را در مادربورد به راحتی می توانیم تشخیص بدهیم. معمولا در کنارش یک گیره ی پلاستیکی دارد. به راحتی بازوی پلاستیکی را بلند کنید و گیره ی سوکت را باز کنید، این تمام کاری است که شما باید برای نصب پردازنده انجام دهید. حالا، باید پردازنده تان را چک کنید. پردازنده ی خوب پین هایی دارد که در زیر آن قرار دارد، ولی یک گوشه از آن معمولا پین ندارد که با یک نشانه ی مثلثی شکل نشان داده شده است. پردازنده را با سوکتش جفت کنید و آن را روی سوکت قرار دهید. باید درست روی سوکت قرار بگیرد، حالا گیره ی پلاستیکی را برای قفل کردن CPU پایین آورید. این نکته را یادتان باشد که قبل از این که مادربرد را روی کیس نصب کنید حتما پردازنده را جا بزنید بعد مادربرد را روی کیس نصب کنید.

کیس (Case)
مرحله ی بعدی جاسازی مادربرد روی کیستان است. کیس ها توسط شرکت های گوناگونی ساخته شده اند که معمولا پیچ هایی دارند که با مادربورد جور است. پایه ی مادربورد در کیس، به درستی با پَنِل ورودی/خروجی تنظیم شده است. یکبار دیگر بعد از اینکه به درستی مادربورد را تنظیم کردید مادربورد را نصب کنید. باید بدانید که کیس یک کلید پاور دارد که برق را به تمام اجزاء گوناگون کامپیوتر می رساند. مادربوردهای قدیمی شبیه ATX، معمولا یک کانکتور (بست) 20 پین ATX دارند، در حالی که مادربوردهای جدید از کابل های هادی و برق 12 ولت استفاده می کنند و از اتصالات مخصوص ساخته شده اند که به مادربوردتان اجازه می دهد که از منبع تغذیه به درستی استفاده کند

هم چنین شما به یک کلید برای منبع تغذیه نیاز دارید که کانکتور اختصاصی آن معمولا با PW-SW نشان داده می شود و روی مادربورد قرار دارد. در نهایت پاور را به مادربورد متصل کنید و وقتی که از درست کار کردن آن مطمئن شدید، پیچ های روی مادربورد را محکم ببندید تا در جای خودش ثابت شود. توجه داشته باشید که قبل از اینکه مادربورد را روی کیس محکم کنید از درست کار کردن آن مطمئن باشید.

مونتاژ کردن همه ی قطعات سخت افزاری روی کیس کار سختی نیست، فقط باید با دقت زیاد انجام دهید. حواستان باشد که کابل های پاور و داده (DATA) را در جاهای خودشان نصب کنید.
خوب ، ملاحظه کردید که چقدر راحت می توانید یک مادربورد یا هر قطعه ی سخت افزاری دیگر را روی کیس نصب کنید و کار مونتاژ یا ارتقاء کامپیوترتان را خودتان انجام دهید.

(0) نظر

ترفند کامپیوتر شماره (3)

بازیابی پسورد فراموش شده توسط فلش:

آموزش تصویری بازیابی پسورد فراموش شده توسط فلش ، چنان چه از کاربران ویندوز ۷ و یا ۸ هستید می‌توانید با ساختن یک usb موسوم به Reset disk به منظور پیشگیری و بازیابی سیستم استفاده کنید.

 

برای شروع انجام کار لازم است وارد کنترل پنل شوید.سپس Creat a password Reset disk را از قسمت User accounts انتخاب کنید



پس از باز شدن پنجره جدید روی Next کلیک کنید در مرحله بعد دستگاه USB را انتخاب کنید




پس از انتخاب دستگاه و زدن Next، رمز عبور مورد نظرتان را وارد کنید.

چنانچه در قسمت رمز عبور هیچ رمز عبوری نداشت Next را بزنید.

مجددا بر روی Next کلیک کرده و در آخر Finish را بزنید.

با انجام این کار فلشتان برای بازیابی پسوردتان آماده شده است.

برای استفاده از USB مجددا ویندوزتان را راه‌اندازی کنید زمانی که سیستم‌تان بالا آمد دستگاه USB را به سیستم‌تان وصل کنید.

پس از وارد کردن رمز ok را بزنید و بعد بر روی Reset password کلیک کنید.

بعد از زدن بر روی کلید Next و سپس Finish را بزنید.


(0) نظر

ترفند کامپیوتر شماره (2)

ترفندی جالب از ورود زمان کاربران در ویندوز:

در این مطلب میخواهیم به شما آموزش بدهیم که چگونه می توانید از وارد شدن کاربران دیگر در ویندوز خود و زمان ورود کاربران آگاه شوید. درواقع اگر کسی هم تلاش کرده باشد به اکانت شما وارد شود و نتوانسته باشد هم در اینجا ثبت خواهد شد. این آموزش هم در سیستم خانگی هم در سیستم شبکه کاربرد دارد.

فعال کردن Logon Auditing
اول از همه باید با تایپ gpedit.msc در منوی استارت وارد local group policy editor شوید.

 



بعد از باز شدن مراحل زیر را طی کنید تا به این منو برسید :

Local Computer Policy –> Computer Configuration –> Windows Settings –> Security Settings –> Local Policies –> Audit Policy

 



همانطور که مشاهده می کنید در این منو باید روی Audit logon events کلیک نمایید. هنگامی که باز شد دو چک باکس Success – Failure را تیک بزنید.




در اینجا کار ما برای در خواست ثبت این روادید انجام شده است حال به مرحله ی بعد می رویم.

مشاهده ی روادید در Logon Events
به منوی Start بروید و Event Viewer را تایپ کنید




مراحل زیر را طی کنید که به منوی مورد نظر برسید:

Windows Logs –> Security

 



همانطور که میبینید در این لیست همه Audit Success هستند یعنی همه ورود های موفق آمیز ثبت شده است.اگر دو بار بر رویش کلیک کنید با صحنه ای شبیه عکس زیر مواجه می شوید که توضیحات به این صورت می باشد:

Event ID: شماره رویداد
Logged:
زمان وارد شدن به سیستم
Keywords:
نوع عملیات که موفق آمیز یا ناموفق می باشد.


(1) نظر
X